Vliegen door Parc Maasresidence Thorn. Prachtige zomerdagen op dit mooie park aan de Maas.

Parc Maasresidence Thorn

Deze zomer heb ik twee keer opnames gemaakt voor Parc Maasresidence Thorn. De eerste keer was begin juli op de warmste dagen van het jaar. Geen betere plek om dan te zitten dan pal aan het water. Ik had dan ook geen mooier project kunnen hebben voor die dagen. Behalve de heerlijke temperatuur werden we die dagen ook getrakteerd op een aantal mooie zonsopkomsten en -ondergangen. Ik heb dan ook veel opnames kunnen maken.

Het park

Om het park zelf uit te lichten waren sommige opnames gericht op de faciliteiten zoals het zwembad, de bowling, MRT-Beach en het restaurant. Daarnaast maakte ik voor ieder type woning een virtuele tour. In compilaties werd het park zelf getoond met aandacht natuurlijk voor de haven en de mooie ligging aan de Maas.

Thorn en omgeving

De omgeving bood genoeg aan mooie onderwerpen. Natuurlijk het dorp Thorn zelf met het mooie historische centrum. Maar ook aan de natuur zelf had ik met gemak enkele dagen kunnen wijden. Zeker onder deze omstandigheden.

Sloepverhuur

Eind augustus was ik terug op het park voor het maken van een instructiefilmpje voor de sloopverhuur. Ook nu waren er meerdere dagen ingepland en dat was maar goed ook. Pas de laatste dag was het weer goed genoeg om opnames in te plannen. De eerste dagen waren er echter genoeg droge momenten om nog wat mooie opnames te maken van het park en de omgeving.