Zonsopkomst bij Volendam (dag 2)

Zonsopkomst bij Volendam (part 2:). Omdat ik niet helemaal tevreden was met sommige shots de vorige dag ging ik de volgende ochtend terug.

Zonsopkomst bij Volendam

De dag eerder op dezelfde plek had ik een paar shots leuk bedacht, maar minder goed uitgevoerd. Zoals de eerste foto hieronder van de lantaarn waarin de zon ‘gevangen’ is. De eerste dag had zat ik er net naast. Je merkt er normaal weinig van als de drone heen en weer wiegt in een zachte wind. Je merkt het wel als je probeert de opgaande zon precies achter een gloeilamp te plaatsen. Ook was er die eerste dag meer bewolking wat het effect verminderde.

Toch nog een derde poging

De foto van het standbeeld met de zonsondergang lukte de dag eerder niet omdat mijn accu net leeg was toen ik erheen wilde vliegen. En ook voor deze shot geldt dat een onbewolkte ochtend voor een mooier effect zorgde. Maar achter gezien had ik de zon recht achter haar gevouwen handen moeten plaatsen alsof die licht gaven. Moet ik toch nog een derde keer terug:)

Ook gebruikte ik deze tweede dag om me meer op de haven en de boten te richten terwijl ik op de eerste dag al een accu leeg vloog bij de kerk.

Het voetbalstadion was een spontane ingeving toen ik deze vanuit de lucht zag. Paste niet helemaal in het thema van de vlucht, maar het leek me zonde om er geen foto van te maken, zo badend in het zonnetje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.