Keukenstunter en Sanistunter Westpoort

Een virtuele tour van de showroom van Keukenstunter en Sanistunter Westpoort. Een soepele vlucht door een mooie showroom.

Keukenstunter en Sanistunter Westpoort

Voor deze virtuele tour voor Keukenstunter en Sanistunter Westpoort de vaste werkwijze. Een verkenning vooraf en afstemming met de opdrachtgever. Wat verdient extra aandacht en wat is de mooiste route? Zo was er bijvoorbeeld een leuke opening in een wand die ideaal was om doorheen te vliegen, maar ook een douchecabine. Nog een paar storende zaken uit het zicht, een laatste keer voelen hoe de wind staat en vliegen maar.

Tijdens de verkenning was duidelijk dat ik ergens een knip moest maken om mezelf te verplaatsen voor het bereik tussen de drone en mezelf. Hier testte ik voor het eerst de unieke eigenschap van een van mijn drones, de Avata, om tussentijds stil te kunnen hangen waarna ik weer overschakel naar handmatig vliegen vanuit mijn nieuwe positie. Zo zat ik eerst verstopt aan de voorkant van het gebouw voor het bereik naar buiten voor de intro shot en ben ik daarna achter de balie gaan zitten voor de rest van de vlucht.

De eerste vlucht was meteen goed. Ik heb er daarna nog twee gevlogen als back up materiaal. Hiervan heb ik uiteindelijk nog twee extra filmpjes van kunnen maken naast het hoofd filmpje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.