Johan Meure Purmerend

Bij Autobedrijf Johan Meure in Purmerend legde ik zowel de showroom als werkplaats vast met een indoor dronevlucht. Hier zie je beide video’s.

Autobedrijf Johan Meure

Het waren leuke vluchten bij Autobedrijf Johan Meure in Purmerend. De stevige wind maakte de overgang van buiten naar binnen nog een uitdaging. Eerst moet je de drone nog flink tegen de wind drukken en dan valt die wind opeens weg waardoor je een paar meter opschuift op het moment dat je door een deuropening of raam wilt vliegen.

Het vliegen in de buurt van auto’s in een showroom moet natuurlijk met de nodige voorzichtigheid gebeuren. Ik vlieg dan ook vaak wat langzamer dan gebruikelijk, maar dat is soms een beetje als te langzaam fietsen. Een tamelijk eenvoudige vlucht wordt zo toch nog een beetje een uitdaging.

De werkplaats leverde misschien minder commerciële beelden op, maar was natuurlijk veel leukere vlucht. Veel hoogte verschillen om mee te spelen en kleine ruimtes om doorheen te vliegen. Gek genoeg vond ik dat ook een makkelijkere vlucht omdat het meer voelt zoals ik in mijn vrije tijd vlieg.

Showroom Johan Meure

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.