IJburg in nevelen gehuld

Na de Schellingwouderbrug reed ik door naar IJburg dat prachtig in nevelen gehuld was. Ik begon bij de brug naar en reed daarna verder de wijk in.

IJburg in nevelen gehuld

Het leek wel alsof er net een stel hevige branden geblust was in IJburg. Vooral in de videobeelden waarin de mist als rook over de wijk trekt.

De avond ervoor had ik al een plekje gezocht, direct bij het inrijden van de wijk. Hier had ik goed uitzicht op de brug . Nadat ik daar alle shots had gemaakt die ik wilde reed ik wat verder de wijk in. Heel veel van de wijk heb ik niet gezien, maar dat vond ik helemaal niet erg. Dat creëerde juist een erg mooie sfeer. Dat gold ook voor bijvoorbeeld de hijskranen die normaal storend kunnen zijn, maar nu heel mooi boven de mist uitstaken.

Het Sluishuis

Op de terugweg, IJburg uitrijdend, zag ik het nieuwbouwproject ‘Het Sluishuis’ goed en vanaf de andere kant. Ik twijfelde nog even om daar toch nog even te stoppen voor wat extra shots van dit mooie object. Ik had echter nog maar een halve accu over (van de drie in totaal). Met dat laatste stukje energie van de drone wilde ik toch mijn oorspronkelijk plan aanhouden.

Ik kom hier vast nog wel eens terug op een heldere morgen. Nu moest ik echter snel door naar de laatste stop die ik gepland had voor deze ochtend: Durgerdam.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.