Fitness Promo met Rik

Vorige week maakte ik een fitness promo voor Rik met een combinatie van de drone en de vaste camera.

Fitness Promo met Rik

Rik was al eens eerder langs geweest in Purmerend voor een fitness fotoshoot, mijn andere tak van sport. Ditmaal wilde hij graag een combinatie van foto’s en video. Voor dat laatste haalde ik de drone van stal. Voor zijn fitness promo had ik namelijk een aantal shots in gedachten waarbij ik handig gebruik wilde maken van de combinatie met mijn fotocamera. Zo heb ik voor twee shots de camera op een statief geplaatst met een 85mm lens en F1.4 lens. Deze lens zorgt voor veel achtergrond waas waarbij het de bedoeling was dat Rik langzaam in focus verscheen. Ondertussen volgde ik heb in dezelfde shot met de drone.

Hiernaast heb ik de vaste camera vooral gebruikt voor rustigere detail shots met een wazige achtergrond terwijl de drone juist werd ingezet voor snellere actie en om meer van de omgeving mee te krijgen. Met de vaste camera bijvoorbeeld een close up van de biceps terwijl de drone cirkelt om het toestel waarop hij op dat moment traint. Het was een mooie oefening in de combinatie van de twee verschillende camera’s.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.