Dronevlucht door bowlingcentrum Split Purmerend

Deze week maakte ik een dronevlucht door bowlingcentrum Split in Purmerend. Een vlucht die hoog op mijn verlanglijstje stond.

Dronevlucht door Bowlingcentrum

Na drie maanden met een kleine indoor drone in huis geoefend te hebben, ben ik overgestapt op de drone waarmee ik zakelijke opdrachten kan uitvoeren. Inmiddels heb ik de eerste projecten kunnen uitvoeren waaronder een vlucht door Bowling Split Purmerend.

Ik wilde graag een bowlingcentrum vastleggen omdat ik hier enkele mooie voorbeelden van gezien had die mij in de richting van FPV drones hebben doen bewegen. De eerste keer dat ik een drone achter de machinerie zag vliegen was ik daar erg van onder de indruk. Ik begreep niet hoe je een drone zo nauwkeurig kan besturen. Daardoor ben ik dus overgestapt naar het volledig manual vliegen van de drone (acro modus) in plaats van de door satelliet gestabiliseerde drones waar ik tot dan toe mee vloog.

Nadat ik samen met de eigenaar een mooie route door het pand bedacht had, deed ik een oefenvlucht die meteen goed ging. De uitdaging was om onder de pins door te vliegen om vervolgens direct over de achterwand te vliegen. Een ruimte van minder dan een halve meter diep.

De gehele vlucht ging echter in één keer goed! Daar was ik toch wel trots op want mijn grote voorbeeld voor zo’n opname was in tien tot twaalf pogingen opgenomen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.