Dronevlucht door autobedrijf Adrie Jonk

Een dronevlucht door autobedrijf Adrie Jonk in Purmerend. Een mooi project voor mijn portfolio.

Dronevlucht door autobedrijf Adrie Jonk

Vorige week maakte ik een vlucht met de drone door autobedrijf Adrie Jonk. Een mooie ruimte van twee verdiepingen met mooie auto’s.

Bij het opstijgen merkte ik dat ik een beetje ‘shakey’ was, letterlijk. Blijkbaar vond ik het vliegen rondom de auto’s toch spannender dan verwacht. Of de gedachte dat ik mezelf moest bewijzen en het perse in een enkele shot goed wilde hebben. De lat lag gevoelsmatig hoog, al had ik die daar zelf neergelegd. Onder andere door te zeggen dat ik door de openstaande ramen van twee auto’s door zou vliegen. Normaal gesproken helemaal niet moeilijk. Ik vlieg bijna dagelijks door kleinere gaten.

Toen ik eenmaal aan het vliegen was, begon ik toch te twijfelen aan het vliegen door de auto’s, omdat ik dus wat minder ontspannen vloog dan normaal. Bij de auto’s aangekomen besloot ik op het laatste moment er toch voor te gaan. Toen ik door de eerste auto heen was gevlogen, besloot ik het daarbij te laten en te zorgen dat de rest van de vlucht goed ging. Dan had ik in elk geval een geslaagde opname.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.