Shoot boeken

Dronemagic.nl biedt drone videografie en -fotografie voor al uw behoeften. Van creatieve beelden op hoogte tot spannende vluchten door bedrijfsruimten.

Drone video producties

Een drone stelt je in staat unieke foto’s en video’s te maken van alledaagse situaties en objecten. De eigen woonwijk wordt bijvoorbeeld vaak onherkenbaar wanneer je deze vanuit de lucht ziet. Ook voor panden biedt het de mogelijkheid een nieuw perspectief te bieden dat de plaatsing van het bedrijf in de omgeving toont.

Om deze beelden te maken is natuurlijk de juiste apparatuur nodig, maar vooral de nodige creativiteit. Om een drone, niet over, maar door je bedrijf te laten vliegen zijn bovendien getrainde vaardigheden nodig voor het besturen van de drone zelf. Dit maakt het mogelijk in kleine ruimtes en door nog kleinere openingen te vliegen voor een unieke ervaring. Met een vlucht door een bedrijf kan in een enkele opname een verhaal verteld worden. Om dit verhaal te schrijven en om te zetten in een script voor de opnames wordt vooraf overlegd wat uw bedrijfsmissie is, welke doelgroep aangesproken moet worden en op welke toon.

Drone fotografie

De drones van Dronemagic werken met hoge resolutie camera’s waardoor deze ook geschikt zijn voor afdrukken van groot formaat. Hoewel vaak automatisch wordt gedacht aan foto’s op hoogte biedt een drone veel meer mogelijkheden. Door de bewegingsvrijheid zijn er veel unieke perspectieven te bieden die voor een vaste camera onmogelijk zijn of zeer moeilijk om te maken.

Drone Vliegbewijs

Als gecertificeerd drone piloot mogen onze drone operators commerciële opdrachten uitvoeren.

Neem contact op met info@dronemagic.nl voor de mogelijkheden