Skatepark Purmerend

Mooie actie met skaters en scooters gefilmd met de drone in het skatepark in Purmerend (Leeghwaterpark).

Skatepark Purmerend. Actie met skaters en scooters

Ik had al een paar dagen binnen gezeten, werkend aan de montage van beelden, toen ik door het raam de zon zag en besloot te gaan vliegen. Een FPV drone besturen vergt vaardigheid en vaardigheid vergt training. Ik koos daarom voor het park er vanuitgaande dat ik geen interessante beelden zou vastleggen. Het is immers niet bepaald een mooie tijd van het jaar en het Leeghwaterpark in Purmerend heb ik al vaak genoeg vastgelegd. Ik bedacht me echter dat er nog een deel was waar ik niet eerder had gevlogen, een buitenspeelplaats voor kinderen. Leek me leuk omdat er veel toestellen zijn waar ik door heen zou kunnen vliegen als oefening.

Eenmaal daar aangekomen was ik echter ook vlakbij de skatebaan en daar zag ik een paar jongens in actie. Ik had al eens eerder skaters/scooters gefilmd op een skatepark en vond dat een erg tof resultaat opleveren. Ik benaderde de jongens, vroeg of ik ze mocht filmen en gaf mijn kaartje zodat ze het resultaat ook terug kunnen zien.

Het was uiteindelijk een veel leukere middag om te vliegen dan verwacht. In plaats van saaie tussen wat bomen of toestellen door te vliegen, kon ik nu op hoge snelheid toffe actie vastleggen. Een heerlijke afwisseling van de vaak veel langzamere en voorzichtige vluchten die ik maak door bijvoorbeeld musea of hotels. Bovendien kwam ik nu met toffe beelden thuis die wel het delen waard waren:)

Het filmen was een heerlijke afwisseling van de vaak langzame en voorzichtige vluchten die ik maak voor bedrijven. Nu kon ik op hoge snelheid vliegen achter snel bewegende doelen die mooie acties vertoonden. Een veel leukere oefening dan ik verwacht had én veel mooiere beelden. Bedankt voor actie heren:)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.